http://cikmimieayunieblogspot.com.
my blogger
Hot Myspace Generators

Followers

Saturday, March 26, 2011

study study study...koyakkkk..=="

Posted by Cik Mimie Ayunie at 8:08 AM 2 comments

nak tau satu perkara x????
aq niy mmg malas tol bab belajar..
time tadika uh mmg lah padai..ngan sek rendah...
tapi bila da masuk sek menengah,,,pehhhhh~
mmg aq malas...bukan pe....aq niy loading lebih lah...
disebabkan aq niy mmg daa terlebih loading...
aq minat sport,ngan benda lasak niy....
mmg aq minat arr...ishhh mmg minatlah...gagagga...
disebabkan aqminat tu jew...
SPM aq pon cuma cukup2 makan...
=="

nasib baik lah makbapak aq niy x marah..
klo macam mak owang lain...
da kena baling pimggan da..hahahha
untung dapat mak mcm mak aq niy tau...
hahahhahaha...da abis sek menengah...
aq pkir panjang arrr...klo aq x sambung blajar...
tahap SPM niy sape jew lah nak amik aq kerja...
adoiiiii....da uh....aq sambunglah study lagi..
 at puchong......amik jurusan "pengurusan risiko"
haa........
belagak mcam pandai sangat bila da stdy at situ...nak tau???
pe jadi???
aq lah pelajar terpandai no1 akhir........di class...
gagaggagagagagga...lain2 uh....mmg x bole lawan kowt...x yah jauh2...mmbr aq ckuplah...
linda, bella,ira yang at bawan niy... 



  1. linda: lin niy rajin belajar tau...GPA die..klo x(3.8) keatas...pehhh...x sah...mmg pandaila..x tau nak ckap ape..da...
  2. bella: bel plak die mmg x nak belajr cam aq...tapi klo x blajar pon..tgok lah...die punya result lebih tggi ngan aq....tau....
  3. syahira: haa...~ yang niy mmg otak genius punya owang...mmg pandailah...sampai lecturer pon bangge ngan die niy..setiap sem...result die mesti gempak punya (4.00) tau......ko tnye pe jew pon...mesti ade jawapan punya...best kan...untung mak ayah ira dapat anak mcm ny...^^ ..ira walaupun die pandai...die baik tau...x bongkak...sentiase rendah diri.....tapi tulah...klo da stress...mmg x pndai kawal....   

aq...mmg x sukelah study niy...x bole masuk..
ajarlah bnyak kali mesti jemM punya otak aq niy...
arghhhHHHHH~~
mcm nak pecah otak aq niy....
bnyak sangat benda nak ingat...
and nak kena pkir....
adusss......




tapi aq bangge dapat mmbr mcm die owang...
pandai,bijak,tapi ttp merendah diri.....
aq harap die owang x akan berubah...
^^




(I am)




Friday, March 25, 2011

bila da tiada

Posted by Cik Mimie Ayunie at 1:22 AM 2 comments

Tuesday, March 22, 2011

::my fwenn::

Posted by Cik Mimie Ayunie at 9:40 AM 1 comments
die niy  bella, kawan aq...and satu class...kiteowang agak rapatlah...
walaupun lain umah,die niy klo da jmpe aq...bole dikatekn sawan die datang...
hahhahahahahah..die ddk mantin N9...niy link die..
kawan ngan die niy best lah gak...^^die suke jln3 mcm aq...
klo nak tau...mlm2...mmbr yang teman kan aq jadi kelawar die ar..hahhahaha...
klo hostel da kena kunci ngan warden..
sanggup tito petronas or MCD jadi rumah kedua kite owang..
kakakakakkaa...^^pape masalah duit kew,masalah dunia kew,
maslah bf kew,pape pon kuar dalam..
kite wang kongsi same2...hahahahaha..bf x oke~


niy mmbr at kampung aq...e-ju name die...
sebaye aq 20 taun...^^
27/2 ari tu...die da khwin/bersanding...uhukkk...
cantik tau die...hbd dia ttp kekasih die yang dulu...
cuple dri ting4 tau...
alhamdulillah....kekal,..amin.....
aq niy ha....tah bila lah lagi......=="
e-ju niy...kawan aq mase sek lagi...
pegi mane2 berdua jew...
uhuhuhuuh^^...still kawan sampai skunk...
wlau gaduh cam mane pun ttp still kwan...
aq doa kan die bahagia dengan life baru die tu....
^^ e-ju-e-ju..


niy aishah...die mmbr aq at kolej dulu...
skunk die berenti cozz x dapat teroskan pelajaran sbb hal tertentu..tettttttt**** uhuhuhu
bulan 4 9-/... niy die cll ari uh says nak nikah....
alhamdulillah....^^sorang lagi mmbr aq khwin...^^
die niy sebelum bella..aq rapat ngan die...
die niy oke lah....x de lah jenis (huha-huha) 
mcam aq niy....bole lh simpan rahsia...uhuhuhu
skunk die at labuan....bila tah bole jmpe die....
hope die happy ngan jas bakal hsd die uh...
amin-amin.....



haaa~..niy dak-dak umah aq....
klo nak tau...and nak knal die owang..ada yang x ada at pic niy...
semua satu rumah ada 7 owang 2 owang da berenti kolej echa&wanie..
so sad...=="


  1. baju merah tu: adik ain' 
  2. beg silang uh : kak ika'
  3. haa` yang pose baik punya uh...:wanie..^^(http://gula-gulaatyku.blogspot.com/)
  4. belakang tuuu:echa
  5. seluar pink uh..: Aku lah..gagaggagag
  6. baju puple tu: along...(http://ramaramadiarykuh.blogspot.com/)
  7. baju biru: kak ain"^^..
  8. dik fida: yang snap pic niy..hahhahah
  9. at umah: sabrina...




Monday, March 21, 2011

cecite cecite....gagaggaga (THE STORY)

Posted by Cik Mimie Ayunie at 8:35 AM 2 comments
    Seorang wanita cantik dan seksi     terjatuh dari tingkat 80 sebuah
bangunan . Sampai jer di tingkat 70, seorang lelaki Inggeris berjaya menyambutnya. 
                                                                                                                         Wanita : Terima kasih, anda telah menolong saya..
Lelaki Inggeris : Sama², tapi anda harus membalas budi..
Wanita : Bagaimana?
Lelaki Inggeris : Tidur dengan aku....
Wanita : Tak guna, kau ingat aku pelacur?! Tidak!!
Lelaki Inggeris : Baiklah kalau begitu... Lelaki Inggeris itu melepaskan semula
wanita itu.


Di tingkat 50, seorg lelaki Perancis berjaya menyambut wanita itu.

Wanita : Terima kasih, anda telah menolong saya..
Lelaki Perancis : Sama², tapi anda harus membalas budi..
Wanita : Bagaimana?
Lelaki Perancis : Tidur dengan aku...
Wanita : Tak guna!! Aku tak mahu!
Lelaki Perancis : Kalau begitu, tak
guna aku selamatkan kamu... Lelaki Perancis itu melepaskan semula
wanita itu.


Dari tingkat 50, 40.. dan 30, tidak ada sesiapa pun yang dapat
menangkap wanita itu.Wanita itu mula ketakutan dan berharap, jika ada orang
yang menyelamatkannya, dia tidak lagi kisah jika terpaksa tidur dengan orang
tersebut.


Akhirnya di tingkat 20, seorang lelaki Arab berjaya menyambut wanita itu.
Belum sempat lelaki Arab itu bersuara, wanit a itu terlebih dahulu berkata- kata..


Wanita : Terima kasih, anda telah menolong saya.. Sebagai membalas jasa,
saya akan tidur dengan anda..
Lelaki Arab : Astaghfirullah. .. (lalu melepaskan semula wanita itu
kerana terkejut..








10 perkara terbukti lelaki itu rumit taw...

Posted by Cik Mimie Ayunie at 8:14 AM 0 comments
klo nak tau laki2 niy mmg rumit..pada pendapat mie lah kan....pakwe mie pon same jew dulu2...selalu gadoh pasal perangai die...kadang2 geram dibuatnye.....klo rase2 pakwe u all ada sintom2 ini..atau pon teman sekadar teman....eluklah tu....bace lah kat bawah niy....

*Jika kamu melayannya dengan baik, dia fikir kamu jatuh cinta kepadanya.
Jika tidak, kamu akan dianggapnya sombong.

* Jika kamu berpakaian cantik, dia fikir kamu sedang cuba untuk menggodanya.
Jika tidak, dia kata kamu kekampungan.


* Jika kamu berdebat dengannya, dia kata kamu keras kepala.
Jika kamu berdiam diri, dia kata kamu tak ada IQ tinggi.


* Jika kamu lebih pintar daripada dia, dia akan jatuh air muka.
Jika dia yang lebih pintar, dia bilang hebat.


* Jika kamu tidak cinta padanya, dia akan cuba mendapatkanmu bermati-matian.
Jika kamu mencintainya, dia akan cuba untuk meninggalkanmu.



*Jika kamu beritahu dia masalahmu, dia kata kamu menyusahkan.
Jika tidak, dia tuduh kamu tidak mempercayainya..


*Jika kamu cerewet padanya, dia anggap kamu seperti seorang pengasuh .
Jika dia yang cerewet pada kamu, itu kerana dia mengambil berat.


*Jika kamu mungkir janji kamu, kamu tidak boleh dipercayai.
Jika dia yang ingkari janjinya, dia melakukannya kerana terpaksa.



* Jika kamu menyakitinya, kamu sangat kejam.
Jika dia yang menyakitimu, itu kerana kamu terlalu sensitif dan terlalu sukar
untuk dijaga hati.

       pade kaum laki-laki,jgnla mara tapy mmg dh knyataan.hihi.


mereka pasti bersumpah semua
ini tidak benar!!

kawan itu....

Posted by Cik Mimie Ayunie at 7:56 AM 0 comments






1)   kawan tu bkn mcm main FUTSAL.
        Mula-mula kejar... dah dapat sepak...
2) kawan tu bkn mcm main
SKATE .
      Mula-mula gosok.. . lepas tu pijak...
3) kawan tu bkn mcm main
RAGBI.
      Mula-mula tangkap.. . dah dapat tendang.. .

4) kawan tu bknnya mcm PAMPERS .
       dah pakai,buang.. .
5) kawan tu bknnya mcm
BARANG KEMAS .
        Waktu baru beli pakai. .. Dah sengkek gadai. ..
6) kawan tu bkn mcm
PELANGI .
         Hari cerah takde.. . hujan gerimis baru muncul...
7) kawan tu bkn mcm
KERETA .
 Rosak skit,jual. .. ambik kereta baru.. .
8) kawan tu bkn mcm
CHIPSMORE .
 kejap ade kejap takde.. .
9) kawan tu bkn mcm
BANK .
 Bila dah takde duit,pegi kat sana ambik. ...
10)lagi...kawan tu mcm ape ye????

Haa.. . kawan tu mcm AWAK LA . .
bila saya hantar msg, awak akan baca msg saya dgn teliti sampai
habis...dan tersenyum2...

Walau ape pun tanggapan org tentang kawan...
bagi saya,kawan tu penting.
Seorang kawan takkan biarkan kawan dia menangis,
sedih,berduka dan sebagainya.
Kawan yg sejati adalah seorang kawan yang dapat diajak duduk dan
berbincang tentang pelbagai perkara.
Posted by Cik Mimie Ayunie at 7:46 AM 0 comments
Sayang aku ingin berbicara kepadamu...
tentang..apa yang tengah aku rasa kan....
ada apa-ada apa,katakanlah semuanya...
ku kan dengarkan duhai cintaku.....


Bila nanti orang tua mu tak meredhai... dengan...
apa yang ku rasakan padamu...
semua..orang  tua ingin yang terbaik untuk anaknya..
begitupun..orang tua ku....


Kau takkan tinggalkan ku...
takkan pernah sayangku...
janjimu..janjiku...untuk mu...


Takkan ada yang pisahkan kita..~
sekalipun kau telah tiada~
akan kupastikan,ku kan memeluk..mencium mu di syurga..



Jangan kau pergi tinggalkan aku....bawa aku kemana kau mahu..janji ku pada mu...
jiwa dan raga ku...mati pun ku mahu...


Takkan ada yang pisahkan kita..~
sekalipun kau telah tiada~
akan kupastikan,ku kan memeluk..mencium mu di syurga..


Jangan kau pergi tinggalkan aku....bawa aku kemana kau mahu..janji ku pada mu...
jiwa dan raga ku...mati pun ku mahu...






Monday, March 14, 2011

YA ALLAH jangan pisahkan aku dengannya

Posted by Cik Mimie Ayunie at 9:37 AM 0 comments


hampir "3 bulan" kami bersama,
terasa sayang yang amat.....
 walaupun pada awalnya aq x mengharap...
 kite orang akan kekal...
tapi stetement aku tu rupanya x boleh pakai pon...
aku niy nampak jew keras macam batu..
tapi...lembik jew...sikit2 nak nangis....
kadang2 asik nak angin jew ..dengan mirul niy...
mungkin...disebabkan cinta dulu kowt perangai aq berubah....
aq sayang mirul...sangat2..walaupon dia x tau banyak mane aq sayang die...
tpi aq harap die sayang aq lebih dari segala-galannya..


makin lame...makin dewasa kite orang...
mirul pon da berkerja......
aq akan berubah demi mirul untuk mase depan kami...
kami nak khin...tapi duit x de...
hahhahahhaha...
tulah nak cari duit niy....
yang mirul tau...nak anak jew...hahahhaha
apelah die kan........
tapi dia ttp sweet...walaupon aq x penah puji die...
tau2 lah kan...aq niy kedekut pujian sikit...
hahahhahah...
yang penting aq da x nak yang lain bialah kelebihan dan kekurangan aq niy tok mirul
I LOVE U...


Saturday, March 26, 2011

study study study...koyakkkk..=="

Posted by Cik Mimie Ayunie at 8:08 AM 2 comments

nak tau satu perkara x????
aq niy mmg malas tol bab belajar..
time tadika uh mmg lah padai..ngan sek rendah...
tapi bila da masuk sek menengah,,,pehhhhh~
mmg aq malas...bukan pe....aq niy loading lebih lah...
disebabkan aq niy mmg daa terlebih loading...
aq minat sport,ngan benda lasak niy....
mmg aq minat arr...ishhh mmg minatlah...gagagga...
disebabkan aqminat tu jew...
SPM aq pon cuma cukup2 makan...
=="

nasib baik lah makbapak aq niy x marah..
klo macam mak owang lain...
da kena baling pimggan da..hahahha
untung dapat mak mcm mak aq niy tau...
hahahhahaha...da abis sek menengah...
aq pkir panjang arrr...klo aq x sambung blajar...
tahap SPM niy sape jew lah nak amik aq kerja...
adoiiiii....da uh....aq sambunglah study lagi..
 at puchong......amik jurusan "pengurusan risiko"
haa........
belagak mcam pandai sangat bila da stdy at situ...nak tau???
pe jadi???
aq lah pelajar terpandai no1 akhir........di class...
gagaggagagagagga...lain2 uh....mmg x bole lawan kowt...x yah jauh2...mmbr aq ckuplah...
linda, bella,ira yang at bawan niy... 



  1. linda: lin niy rajin belajar tau...GPA die..klo x(3.8) keatas...pehhh...x sah...mmg pandaila..x tau nak ckap ape..da...
  2. bella: bel plak die mmg x nak belajr cam aq...tapi klo x blajar pon..tgok lah...die punya result lebih tggi ngan aq....tau....
  3. syahira: haa...~ yang niy mmg otak genius punya owang...mmg pandailah...sampai lecturer pon bangge ngan die niy..setiap sem...result die mesti gempak punya (4.00) tau......ko tnye pe jew pon...mesti ade jawapan punya...best kan...untung mak ayah ira dapat anak mcm ny...^^ ..ira walaupun die pandai...die baik tau...x bongkak...sentiase rendah diri.....tapi tulah...klo da stress...mmg x pndai kawal....   

aq...mmg x sukelah study niy...x bole masuk..
ajarlah bnyak kali mesti jemM punya otak aq niy...
arghhhHHHHH~~
mcm nak pecah otak aq niy....
bnyak sangat benda nak ingat...
and nak kena pkir....
adusss......




tapi aq bangge dapat mmbr mcm die owang...
pandai,bijak,tapi ttp merendah diri.....
aq harap die owang x akan berubah...
^^




(I am)




Friday, March 25, 2011

bila da tiada

Posted by Cik Mimie Ayunie at 1:22 AM 2 comments

Tuesday, March 22, 2011

::my fwenn::

Posted by Cik Mimie Ayunie at 9:40 AM 1 comments
die niy  bella, kawan aq...and satu class...kiteowang agak rapatlah...
walaupun lain umah,die niy klo da jmpe aq...bole dikatekn sawan die datang...
hahhahahahahah..die ddk mantin N9...niy link die..
kawan ngan die niy best lah gak...^^die suke jln3 mcm aq...
klo nak tau...mlm2...mmbr yang teman kan aq jadi kelawar die ar..hahhahaha...
klo hostel da kena kunci ngan warden..
sanggup tito petronas or MCD jadi rumah kedua kite owang..
kakakakakkaa...^^pape masalah duit kew,masalah dunia kew,
maslah bf kew,pape pon kuar dalam..
kite wang kongsi same2...hahahahaha..bf x oke~


niy mmbr at kampung aq...e-ju name die...
sebaye aq 20 taun...^^
27/2 ari tu...die da khwin/bersanding...uhukkk...
cantik tau die...hbd dia ttp kekasih die yang dulu...
cuple dri ting4 tau...
alhamdulillah....kekal,..amin.....
aq niy ha....tah bila lah lagi......=="
e-ju niy...kawan aq mase sek lagi...
pegi mane2 berdua jew...
uhuhuhuuh^^...still kawan sampai skunk...
wlau gaduh cam mane pun ttp still kwan...
aq doa kan die bahagia dengan life baru die tu....
^^ e-ju-e-ju..


niy aishah...die mmbr aq at kolej dulu...
skunk die berenti cozz x dapat teroskan pelajaran sbb hal tertentu..tettttttt**** uhuhuhu
bulan 4 9-/... niy die cll ari uh says nak nikah....
alhamdulillah....^^sorang lagi mmbr aq khwin...^^
die niy sebelum bella..aq rapat ngan die...
die niy oke lah....x de lah jenis (huha-huha) 
mcam aq niy....bole lh simpan rahsia...uhuhuhu
skunk die at labuan....bila tah bole jmpe die....
hope die happy ngan jas bakal hsd die uh...
amin-amin.....



haaa~..niy dak-dak umah aq....
klo nak tau...and nak knal die owang..ada yang x ada at pic niy...
semua satu rumah ada 7 owang 2 owang da berenti kolej echa&wanie..
so sad...=="


  1. baju merah tu: adik ain' 
  2. beg silang uh : kak ika'
  3. haa` yang pose baik punya uh...:wanie..^^(http://gula-gulaatyku.blogspot.com/)
  4. belakang tuuu:echa
  5. seluar pink uh..: Aku lah..gagaggagag
  6. baju puple tu: along...(http://ramaramadiarykuh.blogspot.com/)
  7. baju biru: kak ain"^^..
  8. dik fida: yang snap pic niy..hahhahah
  9. at umah: sabrina...




Monday, March 21, 2011

cecite cecite....gagaggaga (THE STORY)

Posted by Cik Mimie Ayunie at 8:35 AM 2 comments
    Seorang wanita cantik dan seksi     terjatuh dari tingkat 80 sebuah
bangunan . Sampai jer di tingkat 70, seorang lelaki Inggeris berjaya menyambutnya. 
                                                                                                                         Wanita : Terima kasih, anda telah menolong saya..
Lelaki Inggeris : Sama², tapi anda harus membalas budi..
Wanita : Bagaimana?
Lelaki Inggeris : Tidur dengan aku....
Wanita : Tak guna, kau ingat aku pelacur?! Tidak!!
Lelaki Inggeris : Baiklah kalau begitu... Lelaki Inggeris itu melepaskan semula
wanita itu.


Di tingkat 50, seorg lelaki Perancis berjaya menyambut wanita itu.

Wanita : Terima kasih, anda telah menolong saya..
Lelaki Perancis : Sama², tapi anda harus membalas budi..
Wanita : Bagaimana?
Lelaki Perancis : Tidur dengan aku...
Wanita : Tak guna!! Aku tak mahu!
Lelaki Perancis : Kalau begitu, tak
guna aku selamatkan kamu... Lelaki Perancis itu melepaskan semula
wanita itu.


Dari tingkat 50, 40.. dan 30, tidak ada sesiapa pun yang dapat
menangkap wanita itu.Wanita itu mula ketakutan dan berharap, jika ada orang
yang menyelamatkannya, dia tidak lagi kisah jika terpaksa tidur dengan orang
tersebut.


Akhirnya di tingkat 20, seorang lelaki Arab berjaya menyambut wanita itu.
Belum sempat lelaki Arab itu bersuara, wanit a itu terlebih dahulu berkata- kata..


Wanita : Terima kasih, anda telah menolong saya.. Sebagai membalas jasa,
saya akan tidur dengan anda..
Lelaki Arab : Astaghfirullah. .. (lalu melepaskan semula wanita itu
kerana terkejut..








10 perkara terbukti lelaki itu rumit taw...

Posted by Cik Mimie Ayunie at 8:14 AM 0 comments
klo nak tau laki2 niy mmg rumit..pada pendapat mie lah kan....pakwe mie pon same jew dulu2...selalu gadoh pasal perangai die...kadang2 geram dibuatnye.....klo rase2 pakwe u all ada sintom2 ini..atau pon teman sekadar teman....eluklah tu....bace lah kat bawah niy....

*Jika kamu melayannya dengan baik, dia fikir kamu jatuh cinta kepadanya.
Jika tidak, kamu akan dianggapnya sombong.

* Jika kamu berpakaian cantik, dia fikir kamu sedang cuba untuk menggodanya.
Jika tidak, dia kata kamu kekampungan.


* Jika kamu berdebat dengannya, dia kata kamu keras kepala.
Jika kamu berdiam diri, dia kata kamu tak ada IQ tinggi.


* Jika kamu lebih pintar daripada dia, dia akan jatuh air muka.
Jika dia yang lebih pintar, dia bilang hebat.


* Jika kamu tidak cinta padanya, dia akan cuba mendapatkanmu bermati-matian.
Jika kamu mencintainya, dia akan cuba untuk meninggalkanmu.



*Jika kamu beritahu dia masalahmu, dia kata kamu menyusahkan.
Jika tidak, dia tuduh kamu tidak mempercayainya..


*Jika kamu cerewet padanya, dia anggap kamu seperti seorang pengasuh .
Jika dia yang cerewet pada kamu, itu kerana dia mengambil berat.


*Jika kamu mungkir janji kamu, kamu tidak boleh dipercayai.
Jika dia yang ingkari janjinya, dia melakukannya kerana terpaksa.



* Jika kamu menyakitinya, kamu sangat kejam.
Jika dia yang menyakitimu, itu kerana kamu terlalu sensitif dan terlalu sukar
untuk dijaga hati.

       pade kaum laki-laki,jgnla mara tapy mmg dh knyataan.hihi.


mereka pasti bersumpah semua
ini tidak benar!!

kawan itu....

Posted by Cik Mimie Ayunie at 7:56 AM 0 comments






1)   kawan tu bkn mcm main FUTSAL.
        Mula-mula kejar... dah dapat sepak...
2) kawan tu bkn mcm main
SKATE .
      Mula-mula gosok.. . lepas tu pijak...
3) kawan tu bkn mcm main
RAGBI.
      Mula-mula tangkap.. . dah dapat tendang.. .

4) kawan tu bknnya mcm PAMPERS .
       dah pakai,buang.. .
5) kawan tu bknnya mcm
BARANG KEMAS .
        Waktu baru beli pakai. .. Dah sengkek gadai. ..
6) kawan tu bkn mcm
PELANGI .
         Hari cerah takde.. . hujan gerimis baru muncul...
7) kawan tu bkn mcm
KERETA .
 Rosak skit,jual. .. ambik kereta baru.. .
8) kawan tu bkn mcm
CHIPSMORE .
 kejap ade kejap takde.. .
9) kawan tu bkn mcm
BANK .
 Bila dah takde duit,pegi kat sana ambik. ...
10)lagi...kawan tu mcm ape ye????

Haa.. . kawan tu mcm AWAK LA . .
bila saya hantar msg, awak akan baca msg saya dgn teliti sampai
habis...dan tersenyum2...

Walau ape pun tanggapan org tentang kawan...
bagi saya,kawan tu penting.
Seorang kawan takkan biarkan kawan dia menangis,
sedih,berduka dan sebagainya.
Kawan yg sejati adalah seorang kawan yang dapat diajak duduk dan
berbincang tentang pelbagai perkara.
Posted by Cik Mimie Ayunie at 7:46 AM 0 comments
Sayang aku ingin berbicara kepadamu...
tentang..apa yang tengah aku rasa kan....
ada apa-ada apa,katakanlah semuanya...
ku kan dengarkan duhai cintaku.....


Bila nanti orang tua mu tak meredhai... dengan...
apa yang ku rasakan padamu...
semua..orang  tua ingin yang terbaik untuk anaknya..
begitupun..orang tua ku....


Kau takkan tinggalkan ku...
takkan pernah sayangku...
janjimu..janjiku...untuk mu...


Takkan ada yang pisahkan kita..~
sekalipun kau telah tiada~
akan kupastikan,ku kan memeluk..mencium mu di syurga..



Jangan kau pergi tinggalkan aku....bawa aku kemana kau mahu..janji ku pada mu...
jiwa dan raga ku...mati pun ku mahu...


Takkan ada yang pisahkan kita..~
sekalipun kau telah tiada~
akan kupastikan,ku kan memeluk..mencium mu di syurga..


Jangan kau pergi tinggalkan aku....bawa aku kemana kau mahu..janji ku pada mu...
jiwa dan raga ku...mati pun ku mahu...






Monday, March 14, 2011

YA ALLAH jangan pisahkan aku dengannya

Posted by Cik Mimie Ayunie at 9:37 AM 0 comments


hampir "3 bulan" kami bersama,
terasa sayang yang amat.....
 walaupun pada awalnya aq x mengharap...
 kite orang akan kekal...
tapi stetement aku tu rupanya x boleh pakai pon...
aku niy nampak jew keras macam batu..
tapi...lembik jew...sikit2 nak nangis....
kadang2 asik nak angin jew ..dengan mirul niy...
mungkin...disebabkan cinta dulu kowt perangai aq berubah....
aq sayang mirul...sangat2..walaupon dia x tau banyak mane aq sayang die...
tpi aq harap die sayang aq lebih dari segala-galannya..


makin lame...makin dewasa kite orang...
mirul pon da berkerja......
aq akan berubah demi mirul untuk mase depan kami...
kami nak khin...tapi duit x de...
hahhahahhaha...
tulah nak cari duit niy....
yang mirul tau...nak anak jew...hahahhaha
apelah die kan........
tapi dia ttp sweet...walaupon aq x penah puji die...
tau2 lah kan...aq niy kedekut pujian sikit...
hahahhahah...
yang penting aq da x nak yang lain bialah kelebihan dan kekurangan aq niy tok mirul
I LOVE U...


 

CIK MIMIE AYUNIE 1 Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | Illustration by Enakei | Blogger Blog Templates